Ervaringen

Op dit gedeelte van onze site vindt u ervaringen van klanten die reeds het ZelfSlank Plan hebben gevolgd!

Naam: P. van Wissekerke
Ervaring met ZelfSlank Plan:

Ik, Peter, ben zeer enthousiast over het ZelfSlank plan. Ik verwachtte, mede door eerdere afslankplannen, dat ik het voornamelijk in het begin, erg moeilijk zou vinden. Met name het idee dat ik weinig koolhydraten zou binnenkrijgen. Dit is  100% meegevallen. Bij dit plan speelt natuurlijk doorzettingsvermogen een rol, maar ik heb er aanzienlijk meer zelfvertrouwen door terug gekregen! Momenteel volg ik het plan nog steeds, en blijf richting mijn streefgewicht gaan!

Naam: Frederiek V.
Ervaring met ZelfSlank Plan:

Ik had niet verwacht dat ik met een plan met eenvoud en structuur mijn streefgewicht kon bereiken.Het is lang geleden dat ik snel 5 kilo ben afgevallen, en het gevoel heb dat ik waar heb gekregen voor mijn geld. Stap voor stap en beetje bij beetje stem ik mijn gewoontes af op jullie richtlijnen.Ik voel me momenteel vele malen energieker en heb mijn gewicht onder controle.De laatste weken ben ik ook van soja-produkten overgestapt naar griekse volle yoghurt en heb tot op heden helemaal geen nadelige gevolgen ervaren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>