Scoor je boodschappen met korting online!

Ben jij elke maand ook weer veel geld kwijt aan boodschappen doen? De supermarkt is nu eenmaal duur. Een stel van 25 jaar zonder kinderen geeft maandelijks al snel 350 tot 400 euro uit aan alle boodschappen bij elkaar. Voor een een gezin met 2 of 3 kinderen ligt dit al snel op 600 euro. Dit zijn forse bedragen. Wie wil er nu niet wat besparen op de boodschappen? Waar we vroeger massaal door de reclamefolders bladerden, op zoek naar aanbiedingen, kan dat tegenwoordig ook online. Via de online supermarkten van bijvoorbeeld Albert Heijn, Hoogvliet, PLUS, Jumbo en nieuwkomer Picnic is het eenvoudig om extra veel geld te besparen op de wekelijkse boodschappen.

Korting bij Albert Heijn
Albert Heijn is ook online de grootste supermarkt van Nederland. Duizenden huishoudens bestellen hier elke week online de boodschappen. Een groot gedeelte van de huishoudens laat de boodschappen lekker makkelijk thuisbezorgen. Ideaal! Wist je dat er enorm veel Albert Heijn kortingscodes in omloop zijn? Voorbeelden van deze acties zijn bijvoorbeeld 7,50 euro korting op je winkelmand, geen bezorgkosten en tweede product naar keuze gratis. Door elke week slim te kijken naar de producten die in de aanbieding zijn kun je al snel vele euro’s besparen.

Albert Heijn is natuurlijk niet de enige supermarkt die regelmatig leuke en aantrekkelijke kortingen biedt. Ook bij andere grote online supers als Jumbo en PLUS kun je regelmatig producten in de aanbieding kopen. De website Supermarktaanbiedingen.net brengt alle aanbiedingen inzichtelijk. Tip: maak eerst een duidelijk boodschappenlijstje. Wat heb ik echt nodig? Kijk op basis van jouw boodschappenlijstje vervolgens wat je waar gaat kopen. Soms is het praktisch om een gedeelte van de boodschappen bij supermarkt A te bestellen, en een ander deel bij supermarkt B. Let er wel op dat veel supers nog werken met een minimum bestelbedrag. Soms kun je er niet omheen om alles bij 1 online supermarkt te bestellen omdat je anders niet aan dit minimale bedrag komt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>